Kwaliteit en traditie sinds 1968.

Onze specialiteiten
Sinds de start in 1968 staat Slager-traiteur De Valck bekend om zijn vers vlees, gevogelte en wild. Vandaag zijn we trendsetter in salades op basis van yoghurt en vinaigrettes. Ontdek ook ons uitgebreid assortiment feestgerechten, gourmets, fondues, kaasschotels en wok.

Een zomerse barbecue
‘s Zomers bent u voor een heerlijke barbecue op het juiste adres. Traiteur De Valck staat garant voor de beste kwaliteit. Bij ons kan u evenzeer terecht voor een gemarineerd stuk vlees, als voor een feestelijke maaltijd bij een event.

Verse salades en belegde broodjes
Een snelle hap onder de middag? Traiteur De Valck biedt u een uitgebreide keuze uit verse salades en belegde broodjes.

Handmade In Belgium
Als gepassioneerde, trotse leveranciers van échte kwaliteit mag Slager-traiteur De Valck het label Handmade In Belgium dragen. Klik jezelf doorheen het fascinerende universum van Handmade In Belgium en geniet met volle teugen.

Feestfolder 2017

Download onze eindejaarsfolder-2016

Jaarlijks verlof 2016:

Van 21 juli t/m 9 aug

Volgende feestdagen 2016 gesloten : 

28 maart: paasmaandag

5 mei: hemelvaartsdag

16 mei: pinkstermaandag

15 aug: OLV Hemelvaart

1 Nov : Allerheiligen

11 Nov : Wapenstilstand

Onze kwaliteit mee op reis
Ook op vakantie kan u blijven genieten van onze topkwaliteit. Uw vlees en charcuterie verpakken we vacuum (luchtledig).

Verkoelende ijsblokjes
In de slagerij kan u ijsblokjes in zakken van 20 liter afhalen. Telefonisch te bestellen op 0478/320 946 of 0475/925 430.

Kaart

Openingsuren

MAANDAG7u30 - 18u30

DINSDAG7u30 - 18u30

WOENSDAG7u30 - 18u30

DONDERDAG7u30 - 18u30

VRIJDAG7u30 - 18u30

ZATERDAG7u00 - 18u00

ZONDAGGESLOTEN