Voorgerechten (min 2 pers)

Koude Voorgerechten

  • Grote gevulde ravioli’s ( vegie) € 10,00/pp
  • Holstein tartaar met grof zeezout en zwarte peper en olijfolie € 11,00/pp
  • Feestelijke roze zalmschotel, met tomaat garnaal(min 6 pers) € 18,50/pp
  • • carpaccio van gerijpte Holstein € 10,00/pp
  • •Foie gras € 9,50/(100gr)
  • • Huisgemaakte wildpaté (haas, fazant, en everzwijn :€2,00st/(100gr)

Warme voorgerechten

• St.-jakobsschelp “royale” € 10,00/pp

• Tongrolletjes, gestoomde groenten en grijze garnalen€ 13,50/pp

• Scampi v/h huis € 10,00/pp

• Verse garnaalkroketten v/h huis € 4,00/st
Met 100% grijze garnalen

• Verse kaaskroketten € 2.00/st

• Quiche lorraine met prei en beenham € 5,00/st

. Quiche lorraine met geitenkaas en tomaat €7,00/st

. Grote gevulde ravioli’s met spinazie -ricotta  €10,00/pp

Soepen (3 pers per liter)

  • Tomatenroomsoep met balletjes € 5,00/liter
  • Kreeftenroomsoep met rouille en croutos € 9,00/liter
  • Feestelijk pompoensoepje met gember touch €6,00 /liter
  • Winters witloofsoepje met gebakken beenham €6,00/pp