Voorgerechten (min 2 pers)
Koude Voorgerechten
- Grote gevulde ravioli’s ( vegie) € 10,00/pp
- Holstein tartaar met grof zeezout en zwarte peper en olijfolie € 11,00/pp
- Feestelijke roze zalmschotel, met tomaat garnaal(min 6 pers) € 18,50/pp
- • carpaccio van gerijpte Holstein € 10,00/pp
- •Foie gras € 9,50/(100gr)
- • Huisgemaakte wildpaté (haas, fazant, en everzwijn :€2,00st/(100gr)
Warme voorgerechten
• St.-jakobsschelp “royale” € 10,00/pp
• Tongrolletjes, gestoomde groenten en grijze garnalen€ 13,50/pp
• Scampi v/h huis € 10,00/pp
• Verse garnaalkroketten v/h huis € 4,00/st
Met 100% grijze garnalen
• Verse kaaskroketten € 2.00/st
• Quiche lorraine met prei en beenham € 5,00/st
. Quiche lorraine met geitenkaas en tomaat €7,00/st
. Grote gevulde ravioli’s met spinazie -ricotta €10,00/pp
Soepen (3 pers per liter)
- Tomatenroomsoep met balletjes € 5,00/liter
- Kreeftenroomsoep met rouille en croutos € 9,00/liter
- Feestelijk pompoensoepje met gember touch €6,00 /liter
- Winters witloofsoepje met gebakken beenham €6,00/pp