Hoofdgerechten (min 4 pers - enkel met kerst-en nieuwjaar vanaf 2pers)

Vleesgerechten

• Kalkoenmedaillon met champignonsroomsaus v/h huis € 14,00/pp
• Mechelse Koekoek met appel en calvados €17,50/pp
• Boterzachte wangentjes v/h Brasvarken met Rodenbach €18,00/pp

Wildgerechten

• Reefilet “Cherville”met een poiveradesausje afgewerkt met veenbessen € 19,50/pp
• Fijn hertestoofpotje  € 16,50/pp
• Fazant a la créme  € 19,50/pp

Wordt geserveerd met vergeten groenten, gebakken witloof en appeltje en veenbessen

]GEEN FEEST ZONDER KALKOEN

Onze kerstkalkoenen zijn een echte traditie geworden en zijn een topper om te serveren met kerst.

Niets is zo klassiek als een lekkere gevulde kalkoen , maar gegarandeerd altijd een succes!!

  • Verse kerstkalkoen ( niet opgevuld en klaar voor in de oven) €10,00/kg
  • Gevulde kerstkalkoen classic farce :gevogelte gehakt, pistache, champignons, en grand-Marnier €17,50/kg
  • Gevulde kerstkalkoen speciale farce :gevogelte gehakt, gestoofde appeltjes en rozijntjes met calvados €17,50/kg
  • Gevulde kalkoenroulade: kalkoenfilet opgevuld met onze befaamde farce €18,50/kg
  • Gevulde parelhoen: uitgebeende parelhoen met onze befaamde farce €22,00/kg
  • Uw kalkoen laten bakken €10,00/st

(warm af te halen op kerstdag ts 16u en 17u)

Bijgerechten:

  • Aardappelkroketten € 0,30/st
  • Gratin dauphinois € 10,50/kg
  • Knolselderpuree € 10,50/kg
  • Veenbessensaus € 16,50/kg
  • Puree € 7,50€/kg
  • Appeltje met veenbessen €13,50/kg

ALS JE ZELF WILT KOKKERELLEN

• Lamsvlees: (enkel Schots kwaliteitslamsvlees)
lamsbout, -zadel, -kroon, -koteletten, -filet.

• Kalfsvlees: (ideaal voor een klassefeest)
kalfsgebraad, -medaillons, -zwezeriken, ossobucco, niertjes, tong.

• Varkensvlees: (de vaste klassiekers)
orlofgebraad, varkenshaasje, varkensgebraad, enz.

• Rundvlees: (vrouwelijk, Belgische wit- blauwe ras 3 weken gerijpt )
rosbief, entrecote,cote à l’os, chateau briand, filet-pur, rundstong.

• Gevogelte: (steeds dagvers aangeleverd)
kip, kalkoen, parelhoen, kwartels, duifjes, patrijs, eendefilet, fazantenhaan,-hen.

• Wild: (‘s morgens bestellen is ‘s anderdaags geleverd)
everzwijnfilet, hertefilet, hertegebraad, hazerug, reebokfilet, alle wildragouts, enz